Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Участь у фестивалі робототехніки Ferrexpo Robot Fest
Участь у фестивалі робототехніки Ferrexpo Robot Fest

  У Горішніх Плавнях Полтавської області 6–7 жовтня 2016 р. відбувся фестиваль робототехніки Ferrexpo Robot Fest 2016
  На свято інтелектуальної творчості і високих технологій зібралися юні конструктори з усієї України, щоб продемонструвати свої здібності в збірці і програмуванні роботів, створених з наборів LEGO Mindstorms.

  Команди змагалися в чотирьох категоріях: «Керовані роботи-сумо» (21 робот), «Автономні роботи-сумо» (19 роботів), «Слалом» (гонки по чорній лінії, 20 команд), «Робофутбол» (10 команд).

  Щоб перемогти в конкурсі, учасники оснащували своїх «вихованців» різноманітними датчиками, розробляли спеціальні програми, придумували різні хитрощі. «Якщо хочете виграти, обов'язково повинні щось придумати. Якусь хитрість в конструкції або в програмі, або якщо це керований робот, в стратегії сутички », - пояснив головний суддя фестивалю Костянтин Луньов.

   Вже вдруге вихованці Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст., які відвідують гурток «Технічне конструювання» від Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник гуртка Калашник Ю.О.), взяли участь у фестивалі та перевіряли на міцність трьох роботів-сумо.

  Погорілий Денис (робот «WARFACE») зайняв І місце в номінації «Керовані роботи-сумо», Тупчієнко Святослав (робот «FOX») посів I місце в номінації «Автономні роботи-сумо». За результатами змагань в категорії «Автономні роботи-сумо» Дромашко Артем (робот «Dominator»), на жаль, не зумів пробитися у фінал.

  

 

  

 

  

 

  Хочеться щиро подякувати організаторам («FERREXPO» ПОЛТАВСЬКИЙ ГЗК, міська рада м. Горішні Плавні, Горішньоплавнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та інші) за створені комфортні умови для змагань,  харчування, ночівлі учасників. Незабутньою була і екскурсія в музей комбінату та міста.

  А міська влада та спонсори на практиці показали, що в Україні співпраця з соціально-відповідальним бізнесом може приносити вигідні і високі дивіденди як для міста, так і для бізнесу. І від таких заходів виграють в першу чергу діти.

 

Більше фото з фестивалю тут

 

Про нас пишуть тут

 

 

Про нас пишуть і тут теж



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *